Manduka joogamatot

Manduka joogamatot ovat ympäristöystävällisiä ja valmistettu luonnonkumista. Manduka-matto on joogaopettajien itse kehittämä ja sen päällysmateriaali sisältää merilevää. Matto sopii myös vaikeasti allergisille, vaikka olisi allerginen vain lateksin hajulle, tämä matto ei aiheuta hengenahdistusta. Matto voidaan hävittää polttamalla ja se häviää vesihöyryksi.

Luonnonmateriaalinsa vuoksi matossa ei ole vahvaa pitoa ja tästä syystä se ei sovi parhaiten lämpöjoogaan (hot yoga) tai erityisen vaativiin joogalajeihin. Suosituimmat Manduka joogamatot näet tästä alta.

Suosittelemme näitä

CASALL Yoga Mat Frsh Spr

CASALL Yoga Mat Frsh Spr

Joogamatoille tarkoitettu suihke, joka puhdistaa maton liasta, hiestä, kuolleesta ihosta ja mikro-organismeista. 

PROlite® Joogamatto

Prolite Yoga Mat

Erinomainen joogamatto joka vaatii sisäänajon joko joogaamalla ahkerasti tai hienolla merisuolalla ja kostealla pyyhkeellä pyyhkimällä.

BLACC Yoga Mat 3mm Musta

BLACCYoga Mat 3mmMusta

Tämä joogamatto merkiltä BLACC on välttämätön kaikille joogan harrastajille. Matto on ihanteellinen käyttää kotona, kuntosalilla tai matkoilla.


Manduka Pro Mat joogamatto

Manduka Pro Mat joogamatto

Maailman parhaana joogamattona itseään tituleeraava Manduka Pro Mat on laadukas ja hygieeninen vaihtoehto. Sen pintakuitu on suljettu eikä se siten päästä sisälleen hikeä ja likaa. Manduka Pro Mat joogamatto Hyvän pitonsa ansiosta se soveltuu erityisen hyvin Astanga- ja Hot joogaan. Matto on paksu (6mm) ja painava (3,4kg), joten se ei ole miellyttävin mahdollinen kannettava joogaharjoituksiin. Se on valmistettu PVC-muovisekoitteesta ja sillä on elinikäinen takuu. Tämä matto on oiva vaihtoehto aktiivisille harrastajille, mutta satunnaisemmalle joogaajalle matto on melko kallis.


PROlite® Joogamatto

Manduka Pro Lite joogamatto

Kestävästä muoviyhdisteestä valmistetulla Manduka Pro Lite -joogamatolla on Öko-tex -sertifikaatti. Matto sopii myös kumiallergisille, sillä se ei sisällä lainkaan lateksia. Ihanteellisen valmistusprosessinsa takia matolla on elinikäinen takuu. 4,7mm matto on kevyempi malli Pro Mat -matosta. Matto voi olla aluksi hieman liukas, mutta pito paranee käytön myötä. Liukkautta voi vähentää pesemällä maton saippuattomalla yleispuhdistusaineella tai veden ja etikan sekoituksella. Alkuliukkauden jälkeen tässä tukevassa matossa on erinomainen pito. Ei saa pestä pesukoneessa! Saatavilla esimerkiksi Yogishopin nettikaupasta.

Manduka eKo Superlite Mat

Manduka eKo Superlite Mat

Mandukan eKO Super Lite -matto on innovatiivisen ekoajattelun tulosta ja sen ovat kehittäneet joogaopettajat, jotka kaipasivat laadukasta ja ympäristöystävällistä mattoa. eKO Super Lite on valmistettu Mandukan patentoidusta luonnonkumista, jonka erikoisuus ovat ns. suljetut solukot sekä mukavantuntuinen, merilevänomainen pintarakenne.

Materiaali on täydellinen ekotietoiselle joogille, joka ei halua kuormittaa luontoa muovijätteellä. Maton voi hävittää biojätteen joukossa (leikataan paloiksi) kun se joskus vuosien jälkeen on kulunut loppuun. Matto on 99 % lateksivapaa, ja sopii näin myös useimmille lateksiherkille.