Pyöreät joogamatot

Erityiset pyöreät joogamatot

Maailma muuttuu ja niin joogamatotkin. Mandukan Equa Eko -sarja tarjoaa nyt uudenlaisia pyöreitä joogamattoja kaikenlaisille joogan harrastajille. Tämä sarja on nimensä mukaisesti ekologinen ja kaikki matot onkin valmistettu uusiutuvasta ja biohajoavasta luonnonkumista.

Nämä matot ovat 3mm paksuja ja tarjoavat halkaisijaltaan 150cm tilaa joka puolelle toteuttaa itseään liikkeen avulla. Sinun ei tarvitse enää miettiä asennon tai suunnan vaihtoa sen takia, että maton reuna tulee vastaan, vaan voit olla luova ihan uudella tapaa. Maton pinta on imukykyistä ja kulutuksen kestävää mikrokuitua, joka aktivoituu kosteudesta antaen näin lisäpitoa.

Pyöreä joogamatto on täydellinen vaihtoehto äitiysjoogaan, äiti/isä-lapsi joogaan, joka vaatii enemmän tilaa liikkumiseen, mutta se käy myös loistavasti meditaatio alustaksi, kehonhuollon harjoittamiseen tai esimerkiksi joogaopettajille, joille on tärkeää pystyä demonstroimaan erilaiset jooga-asennot eri kulmista yleisölle. Tämä tilava matto tuo ulottuvillesi aivan uudenlaisia mahdollisuuksia.

Pyöreä joogamatto sopii myös hyvin alustaksi kotitreeniin tai crossfitin harrastamiseen. Ympyrä on muotona sekä kaunis että mieltä rauhoittava. Näiden joogamattojen avulla voit loihtia harmonisen oman keitaan kotiisi taikka omalle toimistolle ja luoda itsellesi puitteet, joissa voida paremmin. Kauniiden Desi Bartlettin suunnittelemien kuviointien ja väriyhdistelmien avulla matto toimii upeana sisustuselementtinä.

Nämä joogamatot on myös helppoja puhdistaa esimerkiksi kostealla liinalla ja vedellä, ilman kemikaaleja tai myrkkyjä, jotka voivat haurastuttaa luonnonkumia eivätkä tee kehollekaan hyvää. Maton saa myös rullattua ja sitä voi säilyttää esimerkiksi joogakassissa.

Vieritä ylös