Manduka Pro joogamatot

Manduka Pro joogamatot tosiharrastajalle

Manduka on kehittänyt nämä upeat ja muhkeat matot ajatuksella, että ne sopivat aivan kaikenlaisille ja kaiken tasoisille käyttäjille, ympäristöystävällisyydestä ja kehosi hyvinvoinnista tinkimättä tietysti. Manduka Pro -sarjan joogamatot ovat jopa 6mm paksuja, tiivistä, pehmeää ja myrkytöntä PVC:tä, joiden valmistusprosessille on annettu OEKO-TEX sertifikaatti.

Kun haluat parasta, tämä matto on oikein huollettuna luotettava kumppanisi läpi eliniän. Tämä joogamatto nimittäin vain paranee käytössä! Se on todella pehmeä ja tiivis, antaen täydellistä pitoa joogaharjoituksiisi samalla suojaten tehokkaammin niveliäsi. Maton pohjakuvio takaa maton liukumattomuuden alustasta riippumatta.

Manduka Pro sarjan matot ovat pitkiä ja isoja ja niistä on myös valittavana ekstra pitkiä Long -versioita pidemmille käyttäjille. Suorituskyvyltään ne ovat ihan pro valinta henkilöille, jotka harrastavat joogaa ammattitasolla tai tekevät sitä työkseen. Pinnalta suljettu solurakenne estää hien ja lian imeytymisen mattoon, minkä takia se on myös helppo pitää puhtaana.

Mandukan ProLite matot eivät eroa suorituskyvyllisiltä ominaisuuksiltaan tavallisesta Pro- mallin matosta mitenkään. Ne ovat kuitenkin nimensä mukaisesti kevyempiä ja siksi 4,7 mm paksuja, edelleen miellyttävän pehmeitä ja nivelystävällisiä kaikenlaisille käyttäjille sopien.

Matto on kehitetty niin, että se todellakin kestää eliniän haalistumattomana, hilseilemättömänä ja kuoriutumattomana, minkä takia se on todella ympäristöystävällinen ja pitkäkestoinen hankinta. Materiaalille on annettukin elinikäinen takuu. Nyt voit kokea sen luotettavuuden itse!

Vuosittain satoja ja tuhansia joogamattoja päätyy kaatopaikoille pienten vikojen tai valmistusvirheiden vuoksi. Tässä Manduka on halunnut ajaa eteenpäin muutosta ja siksi se onkin luonut uuden sarjan: Manduka Almost Perfect. Nämä matot ovat lähes täydellisiä, pienillä eroilla niiden pituudessa, paksuudessa, painossa, värisävyissä tai pinnan ja pohjan muodossa.

Nämä matot olisivat voineet mennä roskiin jossain muualla, mutta Mandukalla voit tehdä ympäristöystävällisemmän valinnan huokoisempaan hintaan, jolla saat lähes täydellisen maton uniikilla olemuksella. Almost Perfect-maton ostamalla vähennät ympäristöjalanjälkeä entisestään ja tuet samalla kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Kaikki matot ovat laatutestattuja.

Manduka Pro -sarjan mattoja on saatavilla hyvin luonnonläheisissä – metsäisen vihreissä ja meren ja taivaan sinisissä sekä violeteissa värisävyissä. Seafoam ja Amethyst väreissä on myös upea kuosi, joka muistuttaa käsinmaalattuja siveltimen vetoja. Ne ovat neutraaleja ja sopivat hyvin useimmille käyttäjille sekä yleisiin tiloihin käytettäviksi.

Vieritä ylös