Juomapullot

Näytetään kaikki 56 tulosta

Suosituimmat juomapullot joogaan ja pilatekseen

Mitä sitten harrastatkin, nesteytys on todella tärkeää pitää kunnossa ihan kaikenlaisten aktiviteettien parissa. Siksi löydät myös meidän valikoimastamme sarjan parhaita juomapulloja jokaisen makuun.

Juomapulloja on saatavana alumiinisina, teräksisinä ja lasisina. Useimmissa valikoimamme juomapulloissa on kätevä kantohihna tai kahva, jonka ansiosta pulloa on kätevä kuljettaa ympäriinsä vaikka yhden sormen varassa salilla, joogastudiolla, kotona tai ulkona liikkuessa.

Lasiset ja metallista valmistetut juomapullot ovat ehdottomasti parhaita terveydelle, sillä veteen ei liukene mikromuovia tai muitakaan vaarallisia aineita, toisin kuin täysmuovisista juomapulloista. Valitsemalla teräksisen, alumiinisen tai lasisen pullon, huolehdit oman kehosi lisäksi ympäristön hyvinvoinnista.

Kaikki valikoimastamme löytyvät pullot on helppo kierrättää niiden elinkaaren päätteeksi ja ne on myös mahdollista pestä tiskikoneessa. Pullojen muotoilun ansiosta käsin tiskauskin luonnistuu kuin tanssi. Nämä metalli- ja lasipullot ovat myös kestävämpiä kuin tavalliset muovista valmistetut juomapullot.

Mikäli lasipullon hankinta mietityttää, niitä on saatavilla silikonisuojuksisia. Tämä silikonisuojus antaa lisää pitoa pullolle niin että se pysyy helpommin kädessä sekä alustalla, jolle sen asettaa. Silikoni suojaa pulloa myös kolhuilta ja parantaa näin kestävyyttä. Lasipulloistamme löytyy myös kuuman kestäviä versioita, joten voit nauttia huoletta rentouttavan teekupposen meditaatiohetken päätteeksi.

Näissä lasisissa ja teräksisissä juomapulloissa kylmä juoma pysyy kylmänä ja kuuma kuumana pidempään. Mikäs olisikaan raikasta hörppyä virkistävämpää kunnon urheilusuorituksen jälkeen tai lämmittävä siemaus kylminä talvipäivinä. Juomat maistuvan myös silltä miltä pitää, eikä juomaasi tai pulloosi tartu mitään ylimääräisiä hajuja hajuneutraalien ominaisuuksiensa ansiosta.

Valittavana on useita upeita kasvi ja Muumi-aiheisia kuoseja tai hehkuvia värisävyjä sekä mattana että metallinhohtoisina.

Vieritä ylös