Joogavyöt

Näytetään kaikki 57 tulosta

Parhaat joogavyöt venyttelyyn

Joogavyö on todella yksinkertainen, nopea ja monipuolinen varuste, jota voi käyttää venyttelyssä ja liikeratojen parantamisessa tai tuoda uutta tuntumaa omiin joogarutiineihinjn. Joogavyö vie todellä vähän tilaa, joten se kulkee vaivattomasti mukana laukussa joogamaton kanssa tai vaikkapa taskussa. Voit myös kietaista sen rullatun maton ympärille, jolloin saat siitä matollesi kätevän kantohihnan.

Joogavyöt on tehty jämystä ja erittäin kulutusta kestävästä puuvillalangasta, joten huolta vyön katkeamisesta tai rispaantumista ei tarvitse pelätä. Ne on varustettu metallisella soljella, joka kestää myös vuodesta toiseen. Joogavöitä on saatavilla useissa kiehtovissa väreissä ja 2-3 metrin pituisina. Jos olet pitkä tai liikeratasi on rajoittunut, suositellaan käyttämään pidempää vyötä.

Joogavyön voi sitoa kehon ympärille eri tavoin, jonka ansiosta se auttaa pääsemään erilaisiin jooga-asentoihin ja venyttämään kehoa syvemmin sekä hallitusti. Puuvilla on materiaalina miellyttävän tuntuinen eikä se hierrä ihoa. Siinä on kuitenkin sopivasti kitkaa, jotta se ei luista hikisestäkään otteesta vaan se imee kosteuden itseensä.

Jos keho on kovin kankea ja taivutuksiin tai asentoihin on vaikea päästä, joogavyöstä voi olla apua, sillä se tuo ekstra pituutta ns. liikkeen välille, jos raajat eivät yllä koskettamaan toisiinsa tai niihin on vaikea yltää esimerkiksi eteentaivutuksissa. Vyön avulla pystyt pitämään yllä syvää venytystä hallitsemalla itse venytystä ilman kehon vääntämistä äärimmäisiin asentoihin.

Joogavyön kanssa harjoittelu auttaa saavuttamaan ja parantamaan ajan myötä kehon maksimaalisia liikeratoja. Se on loistava väline päivittäiseen kehonhuoltoon ja liikkuvuusharjoituksiin, kuin myös jooga-asentojen hienosäätöön ja oman maksimaalisen liikeradan hyödyntämiseen. Vyötä voi siis käyttää myös palauttavassa liikunnassa.

Vieritä ylös