Joogavälineet

Näytetään tulokset 1–120 / 204

Suosituimmat joogavälineet

Täältä pääset tutustumaan raikkaisiin joogavälineisiimme, jotka tarjoavat apua ja tukea joogaharrastukseesi, niin asanoiden oikeaoppiseen hallintaan kuin myös rentoutukseen.
Tuomme ulottuvillesi erilaiset joogassa käytetyt tyynyt, vyöt, blokit, joogapyörät, piikkimatot, juomapullot sekä joogapyyhkeet – eli kaikki mitä tarvitset onnistumiseen yhdestä ja samasta paikasta.

Erilaiset meditaatiotyynyt ja bolsterit tarjoavat tukea esimerkiksi ala- ja yläselälle taaksetaivutuksissa ja rintakehää avaavissa liikkeissä tai venytyksissä. Ne ovat lempeä tapa huoltaa kehoa ja vähentävät ylimääräistä painetta eri asennoista. Niitä voi käyttää myös eteentaivutuksissa tai kiertävissä liikkeissä rangan ja lantion tukena sekä rentoutumisessa.

Silmätyynyt tuovat kasvoillesi kevyen painon tunteen, jolla on yleisesti rentouttava vaikutus. Niiden avulla voit saada enemmän irti jooga kokemuksesi lopuksi, mutta niitä voi käyttää myös apuna meditoidessa joko joogan yhteydessä tai erikseen ja aina kun haluat lahjoittaa itsellesi rentouttavan hetken keskellä arkea.

Joogablokeilla voi vaikuttaa mm. käsien tai jalkojen kulmaan, kehon linjauksiin ja asentojen syvyyteen. Näin joogaaminen ja kehonhuolto voivat tuntua entistäkin miellyttävämmältä. Blokkeja voi myös hyödyntää istuinluiden tai polvien alla parantamaan ja tukemaan ryhtiä sekä lonkkien asentoa. Niiden avulla sopivan kulman muokkaaminen on helppoa.

Piikkimatot toimivat hyvin tukenasi loppurentoutuksen tai lempeän yin-joogan aikana, mutta miksei muulloinkin. Piikkimatto aktivoi kehon pintaverenkiertoa, rentouttaa ja painelee kehon aku-pisteitä. Voit vain maata maton päällä tai tehdä pientä lempeää liikettä makoillessasi ja nauttia tästä hierovasta kokemuksesta.

Joogapyyhkeet on tarkoitettu kuivumaan nopeasti ja siksi ne onkin tehty mikrokuitukankaasta. Ne imevät hien nopeasti niin iholta kuin joogamatoltasi ja muista välineistä. Siksi ne ovatkin oivallisia valintoja esimerkiksi hot-joogaan. Pyyhe on myös ihanan pehmeä koskettaa ja se oikein kutsuu kääriytymään syleilyynsä. Toimii myös loistavasti rentoutuksien aikana päälle vedettynä viltin sijaan.

Joogavyö vie vain vähän tilaa ja niitä voi käyttää tukena erilaisissa asennoissa ja ohjaamaan kehon oikeaoppista asentoa sekä syventämässä venytyksiä. Sen lisäksi voit kuljettaa helposti joogamattosi sen avulla minne ikinä oletkaan sitten menossa.

Tarjoamissamme joogavälineissä on käytetty ekologisia materiaaleja sekä kierrätysmateriaalia mm. kierrätetty polyesterikuitu ja kangas, kierrätetty vaahtomuovi, luonnonkumi ja korkkipuu. Valittavana useita eri värivaihtoehtoja ja kuoseja.

Vieritä ylös