Joogasukat

Täältä ei löytynyt mitään... :(

Joogasukilla parempi joogakokemus

Joogasukat on nimensä mukaisesti kehitetty joogaamista varten. Ulkonäöltään ne voivat muistuttaa ihan tavallisia juoksemiseen tarkoitettuja teknisiä sukkia. Osassa malleista ei ole kangasta kantapään tai varpaiden kohdalla. Joogasukissa, joissa varpaat ja kantapäät on jätetty paljaiksi tarjoavat erilaista pitoa ja liikkumismahdollisuuksia joogamatolla ollessa, mahdollistaen erilaisen jalkaterien käytön.

Sukat on valmistettu nopeasti kuivuvastaja ja hyvin hengittävästä materiaalista. Näin jalat eivät pääse hautumaan harjoituksen aikana. Ne ovat myös erittäin kulutusta kestäviä ja suojaavat jalkoja esimerkiksi hiertymiltä, mikä on usein joogaaville yleensä tärkeää. Jos et pidä avojaloin joogaamisesta yleisellä joogastudiolla, tuovat nämä sukat lisää mukavuutta ja itsevarmuutta.

Joogasukissa on liukumista estäviä alueita niiden pohjissa. Liukuesteet tuovat varmempaa pitoa ja helpottavat tasapainon ylläpitämistä esimerkiksi alaspäin katsovassa koirassa ja ylipäätään asanaa rakentaessa. Kehosi pysyy siis turvallisemmin hallinnassasi. Sukat turvaavat selustaasi myös silloin, jos matto tai lattia on hieman liukas.

Sukat suojaavat ja tukevat jalkateriä sekä pitävät nilkkasi kuin koko jalkateräsi lämpiminä. Tämä voi tehdä joogakokemuksestasi entistä miellyttävämmän ja lisätä uskoa itseen, kun ei tarvitse murehtia liukastelusta. Lämpö pitää nilkat, jalkaterät ja varpaat vetreinä, jolloin ne ovat vastaanottavaisempia erilaisille asennoille. Lämpö myös ehkäisee mahdollisilta rasitusvammoilta.

Osassa joogasukkien kankaassa on ominaisuuksia, jotka lisäävät jalkaterään kevyttä kompressiota eli puristusta, mikä ehkäisee taas lihaskrampeilta, puutumiselta ja suonenvedoilta sekä lievittää kipua. Kompressio auttaa myös palautumaan nopeammin liikkumisen jälkeen. Varmista aina ensin terveydenhuollon ammattilaiselta, sopiiko kompressio sinun jaloillesi.

Vieritä ylös