Joogapyyhkeet

Näytetään kaikki 47 tulosta

Ihanat joogapyyhkeet joogan harrastajalle

Hygienian kannalta pyyhe on toki hyvä löytyä jokaisen urheilukassista salilla käydessä tai muutenkin liikuntaa harrastaessa. Kuivana ja raikkaana on tietysti myös mukavampi liikkua. Suuremmat joogapyyhkeet on suunniteltu erityisesti hot joogaa varten, sillä ne ovat tavallisen joogamaton kokoisia ja niitä voi käyttää joogamaton sijaan tai rentoutuksen aikana vilttinä.

Ympäristön hyvinvointi on huomioitu näissäkin joogatuotteissa tinkimättä yhtään niiden tehosta: Kaikki pyyhkeet on valmistettu ympäristöystävällisestä mikrokuitukankaasta, joka on äärimmäisen nopea kuivumaan. Kangas imee tehokkaasti kaiken kosteuden. Pyyhkeen taustapuolella on yleensä liukumista estävää materiaalia. Sinun ei tarvitse siis luopua turvallisuudesta hikisempienkään treenien aikana.

Voit myös käyttää joogapyyhettä ikään kuin suojana joogamattosi päällä tuomaan lisäpitoa tai asettaa pienemmät pyyhkeet käsiesi alle. Taitettuna tai rullattuna polvien ja takamuksen alle se voi tuoda lisätukea ja mukavuutta. Pyyhettä voi käyttää myös tavalliseen tapaan niin joogavälineiden kuin itsensä kuivaamiseen ilman pelkoa muun kassissa olevan irtaimiston kastelemisesta.

Olisiko nyt kenties oikea aika päivittää omat pyyhevarastot? Mikrokuitu on kestävämpi valinta ja se imee kosteuden paljon tehokkaammin kuin puuvillainen pyyhe. Pyyhkeiden kuvitus tuo ihastuttavan luonnon, veden ja vuoristojen muotokielen lähelle sinua.

Pyyhkeiden kauniita värejä ja rauhoittavia kuvioita voisi jäädä ihastelemaan vaikka miten pitkäksi aikaa. Ne ehdottomasti tukevat sisäistä rauhaa ja rentoutumista, mikä voi auttaa pääsemään aivan uudelle tasolle omassa jooga kokemuksessasi.

Scroll to Top