Joogapyörät

Näytetään kaikki 2 tulosta

Joogapyörät kehonhuoltoon ja liikkuvuuden parantamiseen

Olet ehkä jo tutustunut foam rollereihin ja vastaaviin kehonhuollossa käytettäviin rulliin. Nämä joogapyörät toimivat samalla periaatteella, mutta ne ovat paljon suurempia halkaisijaltaan ja kapeampia edestä katsottuna – juuri sopivan leveitä, niin että sen päälle on täydellistä asettua makaamaan.

Joogapyörää voi käyttää niin kehonhuollossa, tukena venyttelyssä ja kehoa avaavissa liikkeissä. Rullaaminen toimii niin palauttavana harjoituksena, luonnollisena keinona lievittää kipua kuin myös auttaa venyttämään ja näin parantamaan rangan liikkuvuutta. Samalla sen käyttö vahvistaa keskivartaloa ja lihaskuntoa ja lisää tasapainoa sekä kehonhallintaa.

Joogavälineisiin kuuluvan joogapyörän avulla sinun on mahdollista päästä entistä syvempiin venytyksiin ja harjaantua turvallisesti haastavammissa taakse taipuvissa liikeradoissa. Pyörä varmistaa, että selkäsi pysyy sekä hyvässä asennossa ja oikein tuettuna koko liikkeen ajan. Se onkin hyvä apuri, jos harjoittelet liikkeitä ensimmäistä kertaa. Yksi koko käy miehille ja naisille, edistyneemmille tai aloittelijoille.

Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy kaksi boheemia mandala kuvioitua Yoga Design Labin joogapyörää, joko täysin mustana tai musta beigenä. Pyörät ovat vahvaa tekoa ja se on valmistettu PVC-vapaasta muovista ja korkkipuusta. Korkkipuinen kaunis mandala kuvioitu pinta on luistamaton, miellyttävä ja sen pinta tuntuu hieman lämpimältä kosketettaessa.

Nyt voit ottaa haltuun tämän helpon ja terveyttä edistävän välineen osaksi päivittäisiä rutiinejasi ja tulla notkeaksi kuin gebardi.

Vieritä ylös