Joogahousut

Näytetään kaikki 102 tulosta

Joogahousut ovat tärkeä osa joogaamista

Oikeanlainen ja omaa harrastusta tukeva varustus on tärkeää myös joogassa. Tästä kategoriasta löydät kaikki ihanat, saumattomasti istuvat ja lempeän väriset joogahousumme niin miehille että naisille. Etsitpä ihoa myötäileviä pitkiä tai capri mallisia legginssejä, polven yläpuolelle ulottuvia trikoita taikka rennompia haaremihousuja, löydät ne kaikki täältä.

Tarjoamiemme joogahousujen valmistusmateriaaleina on käytetty ekologista Gots-sertifioitua luomupuuvillaa, bambua ja elastaania. Nämä materiaalit ovat äärimmäisen pehmeitä ja miellyttäviä iholle, eivätkä hankaa tai vie huomiota pois oleellisesta liikkuessasi. Näissä housuissa voit nauttia harrastuksestasi täysin rinnoin.

Materiaalina orgaaninen puuvilla sekä bambu ovat vaihtelevien sääolojen pelastajat. Sen lisäksi, että niille on ominaista eristää lämpöä hyvin, ne myös viilentävät ihoa kuumalla säällä ja hengittävät hyvin. Ominaisuuksiensa ansiosta ne sopivat täydellisesti ilmajoogaan tai muihin joogiin, pilatekseen sekä rentoon kuntoiluun.

Useissa joogahousumalleissamme ei ole tuntuvia tai häiritseviä saumoja ollenkaan ja niissä on myös korkeampi mukavuutta lisäävä vyötärökaistale, minkä ansiosta ne soveltuvat myös äitiysvaatteiksi. Elastinen kangas luo tilaa toteuttaa haastavimmatkin liikkeet. Mikäli tyköistuva malli ei ole oma juttu, lisätilaa ja mukavuutta liikkumiseen saa haaremihousumalleistamme.

Housuja löytyy useissa kirkkaissa ja herkullisissa värissä sekä kuoseissa, mutta myös rauhoittavampia ja tavanomaisempia sävyjä tai kauniita liukuvärjättyjä malleja on saatavilla. Osassa malleista on myös yksityiskohtana sidottavat nyörit, extra leveät ja liehuvat lahkeet, iskuja vaimentavia ja kehoa myötäileviä ominaisuuksia tai taskut.

Vieritä ylös