Joogablokit

Näytetään kaikki 43 tulosta

Joogablokit – Laaja valikoima eri vaihtoehtoja

Joogablokit auttavat avaamaan asentoa ja korottamaan sen sopivalle korkeudelle. Blokeissa on aina kolme eri korkeusvaihtoehtoa, riippuen mihin asentoon sen asetat: leveimmälle ja suurimmalle pinta-alalle asetettuna se on matalin, pisimmälle kyljelle asetettuna keskikorkea ja lyhyelle päädylle pystyyn asetettuna korkein.

Joogablokit ovat hyvä vaihtoehto, kun tarvitset apua asentosi linjauksen säätämiseen ja sen ylläpitämiseen taikka apuna venytyksissä. Ne ovat jämäkämpiä kuin bolsterit, koska niiden materiaali antaa hyvin vähän periksi. Materiaali tuo myös turvallista pitoa. Blokkien avulla voit tukea omaa joogamatkaasi, päästä syvemmälle asentoihin ja pysyä tuettuna niiden alusta loppuun.

Joogablokit on valmistettu EVA vaahtomuovista tai korkkipuusta, joka on ekologinen ja uusiutuva luonnonvara. Meiltä saat myös kierrätetystä EVA vaahtomuovista valmistettuja blokkeja. Molempien materiaalien pinta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja korkkipuisessa veriossa sen voi aistia jopa hieman lämpimänä. Ne voi myös kätevästi pyyhkiä kostealla liinalla ilman kemikaaleja.

Vieritä ylös