Joodapaidat

Täältä ei löytynyt mitään... :(

Ihanimmat joogapaidat netistä

Joogapaidat ovat lempeitä niin keholle, ympäristölle kuin myös mielelle. Joogapaidat tuntuvat ihanalta, joustavalta ja kevyeltä iholla. Niiden samettinen olemus kutsuu ikäänkuin rauhoittumaan oman kehon äärelle. Saatavlilla on ihanan loisteliaita värejä moneen eri makuun, jotka voivat sekä piristää että rauhoittaa mieltäsi, kumpaa sitten tarvitsetkaan päivääsi joogan hetkellä.

Joogapaidat on valmistettu ihanan pehmeästä ja ympäristölle lempeistä materiaaleista kestävän kehityksen mukaisesti. Näin materiaali ei myöskään ärsytä ihoa. Nämä paidat istuvat päällesi kuin sukka, muotoillen ja antaen tuen koko ylävartalollesi. Paidoissamme käytetty materiaali on hyvin hengittävää, minkä ansiosta ne viilentävät ihoa tehokkaasti ja sopivat siksi hyvin hot joogaan.

Joogapaitojen materiaali suojaa lisäksi ihoasi ylimääräiseltä vedolta ja tuo lisää mukavuutta ja lämpöä silloin kun sitä tarvitset. Osa ihoa myötäilevistä paitamalleistamme soveltuu myös loistavasti ilmajoogan harrastamiseen, sillä niissä ei ole vetoketjuja tai ulokkeita, jotka häiritsisivät kankaan kanssa temppuilua. Saumat eivät myöskään pääse hiertämään ihoa.

Hyvältä päällä tuntuva ja näyttävä sekä tarpeeksi hengittävä paita tuo lisää itsevarmuutta omaan harrastukseen ja voi näin merkittävästi vaikuttaa salille lähtemiseen. Sinun ei tarvitse siis enää murehtia hien näkymisestä vaatteillasi tai potea ihoärsytystä. Olosi voi sen sijaan olla mukava ja luonnollinen ja voit keskittyä paremmin siihen mikä on oikeasti tärkeää, eli nauttia liikkumisen ilosta.

Vaikka paidat on suunniteltu joogaa varten, sopivat ne yhtälailla myös meditaatioon, salille kuin myös rennoksi arkivaatteeksi tai helle keleihin. Paitoja on saatavilla niin toppimallisina kuin pitkähijaisinakin. Ne ovat joustavia päällä, joten ne sopivat kuntoiluun ja antavat kehollesi tilaa liikkua ja venyä. Kun puet joogapaidan ensimmäisen kerran päällesi, et välttämättä halua enää käyttää mitään muita.

Vieritä ylös