Bolsterit

Näytetään kaikki 47 tulosta

Iso valikoima joogabolstereita

Bolsterit ovat pitkänomaisia ja jämäköitä, putkimaisia tai neliskulmaisia tyynyjä. Niillä voidaan tukea ja helpottaa erilaisiin asentoihin pääsemistä, niiden pitämistä ja pehmentää syviäkin venytyksiä. Siksi ne ovatkin niin suosittuja palauttavassa liikunnassa sekä kehonhuollossa. Mikäli kaipaat vielä jämäkämpää tukea, kannattaa käydä kurkkaamassa meidän joogablokit osiota.

Bolstereiden täyte on usein joko kierrätettyä polyesteria tai tattaria, kuten myös meditaatiotyynyissä tai silmätyynyissä. Tämä tuo bolsteriin juuri sopivaa jämäkkyyttä, jotta se pitää muotonsa ja tukee esimerkiksi selkärankaa, kun sen päälle asettuu makaamaan.
Jämäkkä olemus auttaa kehoa avautumaan olematta sille kuitenkaan liian kova.

Joogatarvikkeet.fi tarjoamissa bolstereissa on unelman pehmeä päällyskangas, joista useimmat ovat mikrokuitua joka myös kuivaa nopeasti. Näiden bolsterien päälliset ovat myös konepestäviä, joten voit säilyttää mielenrauhasi jopa hikisempienkin treenien tai meditaation aikana. Irrotettavilla päällisillä varustetuissa bolstereissa on myös aina piilovetuketju, jotta se ei häiritsisi harjoituksiasi.

Bolstereissamme on useita eri väri- ja kuviovaihtoehtoja, minkä ansiosta ne soveltuvat myös täydellisiksi sisustustyynyiksi niin boheemimpaan värikkääseen kuin scandinaaviseen vaaleaan sisustukseen esimerkiksi sohvalle tai lattiatyynyiksi. Suurimmassa osassa bolstereissa on myös kätevä kantokahva, josta tyynyn liikuttelu ja kantaminen on todella vaivatonta.

Vieritä ylös