Casall

Casall pyrkii aina parhaaseen mahdolliseen tulokseen, ei täydellisyyteen. Ja he pyrkivät parantamaan tulostaan koko ajan ja menemään omien rajoitteidensa toiselle puolelle luodessaan tuotteita. Yrityksen tuotteet ovatkin tunnettuja tuotteista, jotka paitsi näyttävät hyviltä, myös tuntuvat siltä. 

Maailman suosituimmat Casall -joogamatot

Jokaisen joogin tärkein väline on luonnollisesti joogamatto ja monen mielessä pyörii, mikä olisi paras joogamatto juuri itselle. Asennothan voi tehdä toki ihan vaan lattiallakin, mutta hyvä joogamatto helpottaa harjoituksen tekemistä huomattavasti antamalla tukea vartalolle pidoissa sekä ehkäisemällä liukkautta, joka väistämättä syntyy hikoillessa.

Joogaharrastus on helppo aloittaa helposti ihan millä matolla tahansa, mutta kun harrastuksesta tulee enemmän säännöllistä, on aika etsiä laadukas matto, joka antaa harjoitukselle buustia. Hyvä joogamatto helpottaakin joogaajan tekemää treeniä pysymällä paikoillaan ilman että tarvitsee pelätä kaatuvansa kesken liikkeen. Hyvässä matossa sen verran kitkaa, että kämmenet eivät luista, vaan ne pysyvät juuri siinä missä pitääkin.

Hyvään joogamattoon kannattaa ehdottomasti satsata. Ostamalla laadukkaan maton varmistat, että se on valmistettu eettisesti ja ekologisesti ja tiedät saavasi itsellesi toimivan maton vuosiksi eteenpäin. Muistathan pitää joogamatostasi huolta puhdistamalla sen treenin jälkeen kostealla liinalla ja säilyttämällä sitä siistissä paikassa.

Kannattaa valita kunnollinen joogamatto, se maksaa itsensä takaisin pitkässä juoksussa. Kun hankit laadukkaan maton, voit olla varma siitä, että se on valmistettu ekologisesti sekä eettisesti. Matosta tulee tietty myös huolehtia puhdistamalla se huolellisesti treenin jälkeen kostealla liinalla ja säilyttämällä sitä siististi eikä vain nakata sitä johonkin nurkkaan tai kaappiin.

Casallin matossa on kaksi eripaksuista kerrosta ja erityinen koostumus, joka antaa erinomaisen pidon sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Casallin joogamatto on ohjaajien suosikki! Matto painaa n. 3 kg, joten se myös pysyy vankasti lattialla.

Nainen joogaa ulkona

Casall valmistaa myös ekologisia joogamattoja

Casallin Bamboo-sarjan mattojen on valmistettu 70 % kivijauheesta/talkista ja 30 % kierrätetystä PVB:stä ja synteettisestä kumista. Pohja on valmistettu TPE-kumista, jossa on 25 % bambukuitua ja riisinkuorta. Matto antaa hyvän pidon niin kosteana kuin kuivanakin.

Casall Bamboo -treenimatto on miellyttävän pehmeä ja jopa samettisen tuntuinen ja se antaa hyvän vaimennuksen moniin harjoituksiin. Valmistusprosessin energiasta 50% on peräisin uusiutuvista energianlähteistä.

Bambu on luonnollinen ja uusiutuva materiaali. Se lisäksi että se näyttää hyvältä, se on myös hyvä sinulle ja planeetalle. Tuotannossa on minimoitu negatiivinen vaikutus ympäristöön. 

Bamboo-sarjan tuotteet valmistetaan laajasta valikoimasta uusiutuvia biopohjaisia raaka-aineita, kuten bambu, riisinkuoret, olki, puu ja maatalousjätteet, jotka eivät ole elintarvike- tai rehutuotantokelpoisia.

Tuotteet voidaan myös kierrättää ja ne valmistetaan käyttämällä uusiutuvia energialähteitä. Lisäksi fossiilisen EVA:n käyttöä on vähennetty, mikä tuottaa vähemmän haitallista ja myrkyllistä materiaalia, joka aiheuttaa ympäristön pilaantumista.

Valikoimasta löytyy myös luonnonkorkista valmistettu matto, myös tässä matossa on upea pito ja se on melko raskas, joten pysyy hyvin paikoillaan kumisen pohjan ansiosta. Villasta valmistettu matto on ihanan pehmeä ja lämmin kylmänä talviaamuna. Sopii hyvin restoratiiviseen joogaan. Pohja on liukumattomasta kumista valmistettu, joten se pysyy varmasti paikoillaan.

Tyylikkäät Casall joogavaatteet​

Tyylikkäät Casall joogavaatteet

Casall valmistaa laajan valikoiman vaatteita, tuotevalikoimasta löytyykin vähän kaikkea aina urheiluliiveistä huppareihin. Casall on laajalti tunnettu tuotemerkki, joka tunnetaan laadukkaista ja muodikkaista treenivaatteistaan. Kaikki merkin vaatteet ovat teknisiä, korkealaatuisia ja lisäksi myös hyvän näköisiä.

Tuotevalikoimasta löytyy niin urheiluliivejä, legginsejä, puseroita, takkeja, huppareita, t-paitoja ja toppeja kuin myös tennishameitakin. Myös hyvä valikoima laukkuja ja reppuja sekä juomapulloja löytyy. Casellin vaatteet sopivat joogaan, kuntosalille kuin juoksuun ja pilatekseenkin. Materiaali on kosteutta siirtävää ja hengittävää sekä erittäin joustavaa ja ne tuntuvat päällä todella miellyttävältä.

Casallin joogatarvikkeet

Casall meditaatiotyyny on 100% puuvillaa ja se antaa lisätukea ja vaimennusta lepoasennoissa ja meditatiivisessa syvähengityksessä. Täytteenä on tattarinkuoria.

Casall joogablokki auttaa suorittamaan joogatunnin vaativimpia asentoja ja liikkeitä. Se sisältää 25% bambukuituja ja riisinkuorta. Valmistuksessa käytetystä energiasta 50 % on peräisin kierrätettävistä energialähteistä.

Casall Tasapainolauta on todella hyvä kuntoiluväline nilkkojen, jalkojen ja keskivartalon vahvistamiseen sekä koordinaatiokyvyn ja kunnon kohentamiseen. Parantaa myös kehonhallintaa.

Casall putkirulla on erinomainen apuväline lihashuoltoon ja kehonhallintaharjoitteluun. Sopii käytettäväksi ennen harjoitusta lämmittelyyn tai harjoituksen jälkeen nopeampaan palautumiseen. Rakenne on kiinteä ja kestävä ontto, jonka päällä kevyesti kuvioitu bambukuitua ja riisinkuorta sisältävä pehmuste. Valmistusprosessin energiasta 50% on peräisin uusiutuvista energianlähteistä. 

Casall hierontapallon avulla pääset pureutumaan tehokkaasti syvemmälle lihaksen kipukohtaan sekä rentouttamaan kireitä lihaskalvoja. Paineen avulla lihassyyt venyvät lievittäen kipua ja parantaen samalla verenkiertoa. Tämä on hyvä tuote lämmittelyyn ja palautumiseen ja soveltuu erinomaisesti myös jalkapohjan lihasten venyttämiseen ja hierontaan.

Casall joogapeitto on tosi monipuolinen joogaajan apuväline. Tiiviisti taiteltuna se tarjoaa korkeutta niin istuviin asanoihin kuin tukemaan päätä ja olkapäitä vaikkapa olkapääseisonnassa. Rullattuna peitto on mainio tuki niskalle makuuasennossa ja vähentämään polviin ja nilkkoihin kohdistuvaa stressiä. Toki sen voi kääräistä ympärilleen lämmittämään meditaation tai savasanan aikana.

Casall pilatespallon avulla voi lisätä pilatesharjoitukseen tehoa ja se myös auttaa kehittämään vahvuutta, keskittymistä ja koordinaatiota. Palloa voidaan käyttää myös selän venyttelyyn, lantionpohjalihasten harjoittamiseen ja tasapainoharjoituksiin.

Casall Yoga Wheel -pyörällä voi monipuolisesti haastaa kehon tasapainoa, parantaa lihaskuntoa ja selän liikkuvuutta. Joogapyörällä voi viedä joogaharjoituksen ihan uudelle tasolle venytyksiä syventäen ja se auttaa avaamaan kireitä hartioita. Päällinen on ympäristöystävällistä ja miellyttävää korkkia, jossa on luontaisesti hyvä pito. 

Yrityksen historia

Casall on vuonna 1980 perustettu kuntoiluvälinealan yritys Ruotsista ja se on Ruotsin korkealuokkaisten kuntoilumerkkien markkinajohtaja. Yritys on tunnettu innovatiivisista ja huippuluokan tuotteistaan, joita on kehitetty intohimoisesti yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Tuotekehityksessä on mietitty tarkkaan, miten tuotteet voivat auttaa asiakasta sekä missä, miten ja mistä ne on valmistettu.Tuotevalikoima on tehty omasta hyvinvoinnista välittämisen hengessä, missä terveelliset elintavat ja treenaaminen nähdään oleellisina asioina elämässä. Casall uskoo harmonian voimaan ja holistisuuteen. Yrityksen kuntoiluvälinevalikoima on nykyään todella laaja. On kahvakuulia, joogamattoja, palautumisen ja lämmittelyn tuotteita sekä korkean intensiteetin treenivälineitä. Osa tuotteista on todella innovatiivisia ja ne ovat keränneet tunnustusta ja palkintoja.Casallin arvoja ovat erityisesti innovatiiviset ratkaisut, rehellisyys ja korkeat eettiset standardit. Tavoitteena on aina korkealaatuinen toiminta. Yhteistyökumppaneiksi kelpuutetaan sellaiset tavarantoimittajat, jotka jakavat samanlaiset arvot ja jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita samalla kunnioittaen ihmisyyttä ja luontoa. Casall haastaa tekemään tietoisia valintoja ja toimimaan korkean moraalin mukaisesti. Toisista välittäminen ja ympäristön kunnioittaminen ovat erityisen tärkeitä, mikä näkyy ympäristömääräyksien ja -vaatimuksen sekä eettisten ohjesääntöjen noudattamisena. Tuotteet eivät sisällä vaarallisia kemikaaleja eivätkä ne ole vaaraksi ympäristölle tai ihmisille. Esimerkiksi PVC- ja BPA-vapaat tuotteet on merkitty symbolein. Valikoimissa on myös erityisen ympäristöystävällisesti valmistettuja tuotteita, joissa on käytetty kierrätysmateriaalia. Niissä ei myöskään ole minkäänlaisia haitallisia additiiveja ja tuotantoprosessi säästää energiaa, vettä tai tuottaa vähän jätettä.

Yrityksen tarkoituksena on yksinkertaisesti olla hieman parempi tänään kuin eilen, joka ikinen päivä. Casallin mantra onkin ”Aina parempi.

Vieritä ylös